Authenticiteit, kwaliteit en passie

De beste ingredriënten in een geraffineerde bereiding rond sappig, zacht vlees: in De Tafelaer worden je smaakpapillen ’s middag en ’s avonds serieus verwend. De huisgerijpte côte à l’os is onze specialiteit. Maar in al onze vis- of vleesgerechten zit evenveel passie en karakter. Daar zorgt ook Josper voor, de unieke gril- en houtskooloven die elk gerecht net dat tikkeltje extra geeft. Het hout zorgt voor een karakteristieke smaak, door de hoge temperaturen wordt het vlees dichtgeschroeid, gerookt en geroosterd terwijl de gesloten oven de vlammen tempert en voorkomt dat het gerecht droog wordt of verbrandt.

Het begint bij
De verwachting

Kijk vooruit. Geniet al van de verwachting, ze is onderdeel van de ervaring. Elke maand serveren we suggesties aangepast aan het seizoen. Check voor je reservering dus zeker ook de suggestiekaart voor seizoensmenu’s en speciale aanbiedingen. Om het met Confucius te zeggen: de weg zelf is je bestemming.

Reserveer uw tafel

Lekkere wijnen versterken de sensatie

De sensatie van een lekkere tafel is zoveel sterker met een passende wijn. We hebben een uitgebreid assortiment, afkomstig uit alle windstreken. Een elegante Chardonnay bijvoorbeeld uit Australië, Frankrijk of liever de Rossj-Bass uit Italië? Kenners appreciëren het meesterwerk en de zuiverheid van een Meursault uit de Bourgogne. Onze wijnfrigo bevat ook altijd unieke pareltjes die niet op de kaart staan. Vraag raad aan onze medewerkers voor de beste combinatie met je gerecht.